מתכון לסלט קולסלאו צבעוני

חדשות כיפה אפרת בן שץ פורשיאן, דיאטנית קלינית, R.D, B.Sc, בחלי ממן, רשת המתמחה באורח חיים בריא 04/12/22 10:16 י בכסלו התשפג

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

מצרכים ל 6 מנות:

2 תפוזים מקולפים

2 כפות בצל ירוק חתוך דק

1 גזר קלוף

1 קולורבי קלוף

1 תפוח ירוק

1 כרוב סגול קטן

1/4 כוס אלף האיים לייט

הוראות הכנה

חותכים את הגזר, הקולורבי והתפוח למקלות דקים וארוכים.

חותכים את הכרוב לפרוסות דקות.

בעזרת סכין חדה מוציאים את "בשר" התפוזים בלבד מכל פלח. כל פלח חשוף חותכים לשניים.

לקערה גדולה מכניסים את כל הירקות, התפוח, התפוזים, כף מהבצל הירוק ומערבבים יחד עם הרוטב.

מקשטים בבצל הירוק שנותר ומגישים.

כתבות נוספות