סלט קישואים

חדשות כיפה כלהכלה1 17/01/13 12:36 ו בשבט התשעג

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

4-5 קישואים בינוניים

1 בצל בינוני

1 ביצה

מלח

פלפל שחור

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מקלפים את הקישואים ומגרדים אותם על החורים הגדולים במגרדת לקערה.

קוצצים את הבצל לקוביות קטנות.

בכלי שטוח ורחב (מחבת או סוטאז´) מטגנים את קוביות הבצל על שהן מזהיבות.

לאחר מכן, מוסיפים את הקישואים המגורדים אל הבצל המטוגן, מערבבים וממשיכים לבשל על אש בינונית (תוך כדי ערבוב מדי פעם) עד שהנוזלים של הקישואים מתאדים.

כשכל הנוזלים התאדו (לאחר כ-20 דק´ בערך) מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים.

אח"כ מוסיפים ביצה טרופה ומערבבים היטב היטב בתוך התבשיל.

לאחר כ-5 דק´ מכבים את האש ומכסים את הסיר.

הסלט טעים כשהוא קר.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

המתכון באדיבות מתכון של אמא שלי

כתבות נוספות