סלט שעועית טרי בתוספת עשבי תיבול

חדשות כיפה חדשות כיפה 30/09/20 09:22 יב בתשרי התשפא

סלט שעועית טרי בתוספת עשבי תיבול, צילום: סטודיו טקה
סלט שעועית טרי בתוספת עשבי תיבול, צילום: סטודיו טקה

מצרכים

עבור הסלט

400 גר' פולי שעועית לבנה גדולים ומשומרים

400 גר' פולי שעועית לבנה קטנים ומשומרים

1 זנב בצל ירוק

קליפה ומיץ של 1 לימון

מלח פלפל שחור

עבור הרוטב

300 מ''ל שמן זית

10 גר' עירית

10 גר' בזיליקום

10 גר' פטרוזיליה

10 גר' נענע

1 שן שום

הוראות הכנה

מזגו את השעועית הגדולה והקטנה למסננת, שטפו קלות והעבירו לקערה. טחנו יחד במיקסר את עשבי התיבול עם שמן הזית ושן השום, והוסיפו לשעועית. קצצו לחתיכות קטנות בצל ירוק וערבבו גם אותו בסלט.

הוסיפו שמן זית, מלח ופלפל שחור לפי הטעם וערבבו היטב. אחסנו במקרר במשך כשעה לפחות.

לפני ההגשה: ניתן לפזר עשבי תיבול קצוצים מעל הסלט. ניתן להגיש גרסה חריפה על ידי הוספת חצי כפית צ'ילי או פפריקה לעשבי התיבול הטונים.

המתכון באדיבות המותג Teka

כתבות נוספות