סגור

סלט שעועית טרי בתוספת עשבי תיבול

יב בתשרי התשפא
,
30 בספטמבר, 2020
30/09/2020 9:22
סלט שעועית טרי בתוספת עשבי תיבול

סלט שעועית טרי בתוספת עשבי תיבולצילום: סטודיו טקה

פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

עבור הסלט

400 גר' פולי שעועית לבנה גדולים ומשומרים

400 גר' פולי שעועית לבנה קטנים ומשומרים

1 זנב בצל ירוק

קליפה ומיץ של 1 לימון

מלח פלפל שחור

עבור הרוטב

300 מ''ל שמן זית

10 גר' עירית

10 גר' בזיליקום

10 גר' פטרוזיליה

10 גר' נענע

1 שן שום

הוראות הכנה

מזגו את השעועית הגדולה והקטנה למסננת, שטפו קלות והעבירו לקערה. טחנו יחד במיקסר את עשבי התיבול עם שמן הזית ושן השום, והוסיפו לשעועית. קצצו לחתיכות קטנות בצל ירוק וערבבו גם אותו בסלט.

הוסיפו שמן זית, מלח ופלפל שחור לפי הטעם וערבבו היטב. אחסנו במקרר במשך כשעה לפחות.

לפני ההגשה: ניתן לפזר עשבי תיבול קצוצים מעל הסלט. ניתן להגיש גרסה חריפה על ידי הוספת חצי כפית צ'ילי או פפריקה לעשבי התיבול הטונים.

המתכון באדיבות המותג Teka

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: אריאל חרמוני / משרד הביטחון

גנץ: "המכון הביולוגי יחל בניסוי חיסון הקורונה בבני אדם אחרי חגי תשרי"

קרא עוד