סלט של "אחרי החגים"

חדשות כיפה חן ואלון קורן 09/09/21 13:03 ג בתשרי התשפב

צילום: חן ואלון קורן
צילום: חן ואלון קורן

מצרכים

1 רימון

1 סלק אדום

מעט פטרוזיליה קצוצה

מעט כוסברה קצוצה

חצי פלפל ירוק חריף (אופציונאלי)

מלח

לימון

שמן זית

הוראות הכנה

מפרקים את הרימון לקערה, בעדינות, בלי מכות ובלי הקשות, נסו לשמור על גרגירים כמה שיותר שלמים ויפים.

מקלפים את הסלק (חי!) וחותכים אותו לרצועות דקות דקות, כמו גפרורים.

אם רוצים קוצצים גם פלפל חריף ירוק.

מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה ומתבלים במלח, שמן זית ולימון.

מערבבים הכל יחד ואוכלים לבריאות.

המתכון באדיבות חן ואלון קורן

כתבות נוספות