סלט קישואים

כלהכלה1 17/01/13 12:36 ו בשבט התשעג

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

4-5 קישואים בינוניים

1 בצל בינוני

1 ביצה

מלח

פלפל שחור

הוראות הכנה

מקלפים את הקישואים ומגרדים אותם על החורים הגדולים במגרדת לקערה.

קוצצים את הבצל לקוביות קטנות.

בכלי שטוח ורחב (מחבת או סוטאז´) מטגנים את קוביות הבצל על שהן מזהיבות.

לאחר מכן, מוסיפים את הקישואים המגורדים אל הבצל המטוגן, מערבבים וממשיכים לבשל על אש בינונית (תוך כדי ערבוב מדי פעם) עד שהנוזלים של הקישואים מתאדים.

כשכל הנוזלים התאדו (לאחר כ-20 דק´ בערך) מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים.

אח"כ מוסיפים ביצה טרופה ומערבבים היטב היטב בתוך התבשיל.

לאחר כ-5 דק´ מכבים את האש ומכסים את הסיר.

הסלט טעים כשהוא קר.

הערות

המתכון באדיבות מתכון של אמא שלי

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר