סגור

סלט קישואים

ו בשבט התשעג
,
17 בינואר, 2013
17/01/2013 12:36

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

4-5 קישואים בינוניים

1 בצל בינוני

1 ביצה

מלח

פלפל שחור

הוראות הכנה

מקלפים את הקישואים ומגרדים אותם על החורים הגדולים במגרדת לקערה.

קוצצים את הבצל לקוביות קטנות.

בכלי שטוח ורחב (מחבת או סוטאז´) מטגנים את קוביות הבצל על שהן מזהיבות.

לאחר מכן, מוסיפים את הקישואים המגורדים אל הבצל המטוגן, מערבבים וממשיכים לבשל על אש בינונית (תוך כדי ערבוב מדי פעם) עד שהנוזלים של הקישואים מתאדים.

כשכל הנוזלים התאדו (לאחר כ-20 דק´ בערך) מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים.

אח"כ מוסיפים ביצה טרופה ומערבבים היטב היטב בתוך התבשיל.

לאחר כ-5 דק´ מכבים את האש ומכסים את הסיר.

הסלט טעים כשהוא קר.

הערות

המתכון באדיבות מתכון של אמא שלי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
22.01.2020

1. האם מגרדים כמו במתכון או פורסים לפי התמונה? (דבורה)

דווח על תגובה לא ראויה
23.01.2020

2. בתמונה.. (עילי)

בתמונה יש זוקיני,קישוא צהוב,שום,פטרוזיליה...חברים/ות מה מה קורה איתכם?? למה לתת מתכון עם תמונה של מתכון שונה לחלוטין??זה גורם לחוסר אמינות...ולא הגיוני!! אישית,הייתי רוצה לראות צצה אני עןמדת להכין...זה גם עוזר להכנה.בבקשה מכם,די עם הדבר הצאכזה והמרגיז הזה...

דווח על תגובה לא ראויה
23.01.2020

3. אין קשר בין התמונה למתכון. (גליה)

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ההפגנות מול בית ראש הממשלה, אמש צילום: פלאש 90

"פושעים של ממש, הנגיף לא מתרגש מהפגנות או מתפילות"

קרא עוד