סלט פסטה חם או קר

הבחורה עם הספר 21/09/06 00:00 כח באלול התשסו

סלט פסטה יאמי, צילום: shutterstock
סלט פסטה יאמי, צילום: shutterstock

מצרכים

חצי חבילה פסטה מבושלת

1 קופסת טונה

2 עגבניות קלופות וקצוצות

בזיליקום קצוץ דק

הוראות הכנה

מניחים את הפסטה בקערה, מוסיפים שמן זית ומערבבים היטב. מפוררים פנימה טונה, עגבניות ובזיליקום ומערבבים היטב.

מעדן, אפשר לאכול את זה חם או קר - עדיף חם אם אוכלים קר אז צריך תוספת של תבלינים

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר