סגור

סלט פסטה חם או קר

כח באלול התשסו
,
21 בספטמבר, 2006
21/09/2006 0:00
סלט פסטה יאמי

סלט פסטה יאמיצילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

חצי חבילה פסטה מבושלת

1 קופסת טונה

2 עגבניות קלופות וקצוצות

בזיליקום קצוץ דק

מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה

מניחים את הפסטה בקערה, מוסיפים שמן זית ומערבבים היטב. מפוררים פנימה טונה, עגבניות ובזיליקום ומערבבים היטב.

מעדן, אפשר לאכול את זה חם או קר - עדיף חם אם אוכלים קר אז צריך תוספת של תבלינים

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ח"כ יצחק פינדרוס צילום: ללא

כנס 'כיפה' ו'עתים' | ח"כ פינדרוס: "שיקסע. מי שהתגיירה גיור צה"לי היא לא יהודיה"

קרא עוד