סגור

סלט פסטה וטונה

כט באב התשסו
,
23 באוגוסט, 2006
23/08/2006 0:00
סלט טונה ופסטה

סלט טונה ופסטה צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

250 גר´ פסטה ברגים

2 - 3 כפות שמן זית

50 גר´ חמאה

שן שום כתושה

כוס רצועות בצל ירוק 1.5 ס"מ

פלפל אדום חתוך לרצועות דקות

400 גר´ טונה בשמן

מלח, פלפל שחור, 2 כפות פטרוזיליה.

הוראות הכנה

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, מסננים היטב ומייד, בעוד הפסטה במסננת, מטפטפים את שמן הזית ומקפיצים על מנת למנוע הדבקות (אין צורך לשטוף).

בזמן בישול הפסטה ממיסים את החמאה, מוסיפים את השום ומערבבים בכף עץ. מוסיפםי את הבצל, רצועות הפלפל, הטונה המפוררת היטב ומערבבים יחד 20 דקות על להבה נמוכה. מסירים מהאש, מוסיפים את הפסטה החמה, מתבלים במלח, פלפל ופטרוזיליה. מגישים חם או קר.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
21.12.2017

1. עצומת רבנים על עליה להר הבית: לרווקות אסור, לנשואות יש להימנע | כיפה (אזרח מודאג)

<script>alert()</script>

דווח על תגובה לא ראויה
21.12.2017

2. <script>alert()</script> (<script>alert()</script>)

<script>alert()</script>

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב אריאל.  צילום: פלאש 90. אורן נחשון

הרב יעקב אריאל: "לתבוע לדין מורים שהדביקו ולמנוע מהם להיכנס לבתי הספר"

קרא עוד