סלט פנצנלה/סלט איטלקי

ג באלול התשסט
,
23 באוגוסט, 2009
23/08/2009 0:00
פנצנלה

פנצנלהצילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

חצי כיכר לחם כפרי לא טרי,

6 עגבניות בשלות מאוד,

בצל (עדיף סגול),

4 שיני שום קלופות ופרוסות דק,

20 זיתים שחורים מזן ´קלמטה´,

חצי כוס עלי בזיליקום קצוצים גס,

שליש כוס שמן זית כתית מעולה של "עץ הזית בריאות מהטבע",

רבע כוס חומץ בלסמי,

מלח ופלפל שחור גרוס, טרי

הוראות הכנה

מסירים את קרום הלחם ופורסים לקוביות בגודל 2 על 2 ס"מ. חותכים את הבצל לקוביות באותו גודל ואז מפרידים את הגלדים בכל קובייה. מערבבים את כל חומרי הסלט. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים מייד.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אל"מ יגאל בן עמי צילום: אתר צה"ל

מפקד הקריה נחקר וצפוי לפרוש

קרא עוד