סלט סלק

יב באלול התשסו
,
05 בספטמבר, 2006
05/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

סלק

מלח

כמון

שמן זית

לימון.

הוראות הכנה

מבשלים את הסלק עם הקליפה במים.

לאחר שהסלק מתבשל מקלפים וחותכים (קוביות, רצועות, מגרדים באיזה צורה שבא לך) מתבלים במלח, כמון, שמן זית, ולימון.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הר הבית צילום: SLiman Khader/FLASH90

תשעה באב: הר הבית פתוח לעליית יהודים

קרא עוד