מצרכים
3 פקעות שומר
1 תפוז
2 בצלים סגולים קטנים
1 לימון
מלח
שמן זית
חופן פיסטוקים קלויים וקצוצים
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
1.מקלפים את התפוז היטב כולל הציפה, (השכבה הלבנה),פורסים וחותכים לרבעים.
2. פורסים דק גם את פקעות השומר ואת הבצק הסגול,
מתבלים, מערבבים ומקשטים בפיסטוקים.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
המתכון באדיבות חן ואלון קורן