סלט כרוב ואפונה

ל בכסלו התשעו
,
12 בדצמבר, 2015
12/12/2015 23:25
לחתוך כרוב

לחתוך כרובצילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

1/2 כרוב לבן קצוץ

1/2 כוס אפונה ירוקה

1-2 גבעולי בצל ירוק

4 כפות גרעיני חמניה/צנוברים/שומשום קלויים- או שילוב של שלושתם.

לרוטב:

1/4 כוס שמן זית

4 כפות חומץ או לימון

1 כף מלח

1 כף סוכר

מעט פלפל שחור

הוראות הכנה

לערבב את מצרכי הסלט. לערבב בנפרד את מצרכי הרוטב. לערבב הכל יחד כחצי שעה לפני ההגשה.

הערות

6 סועדים
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נדב ארגמן, ראש השב"כ צילום: יונתן סינדל פלאש 90

השב"כ נגד הסדרה בעזה

קרא עוד