סלט כפר עם פטריות חמות

מאגר המתכונים 16/03/16 15:05 ו באדר ב'

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

בסיס הסלט:

מיקס עלי חסה

קוביות עגבנייה

קוביות מלפפון

רצועות פלפל.

ועליה פטריות חמות שהוקפצו במחבת קלות בשמן זית, בליווי קרוטונים, אגוזי חמניה, אגוזים ושקדים.

תיבול:

רבע כוס שמן זית

כף לימון

גבינת פטה מגורדת

הוראות הכנה

מערבבים את הירקות החיים, מעליהם מגרדים את הגבינה, מפזרים את הפטריות החמות, הקרוטונים והאגוזים, את חומרי התיבול מערבבים ושופכים מעל הכל.

הערות

אני אוהבת את הסלט הזה במיוחד, שכן אפשר להגיש אותו חם או קר, הוא טעים אהוב, והכי חשוב קל להכנה. תהנו!

המתכון באדיבות רשת נאמן

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר