סלט חצילים

כו בחשון התשעד
,
30 באוקטובר, 2013
30/10/2013 21:19

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

1 חציל,

1 גמבה בינונית,

1/2 קופסא תירס,

1 מלפפון חמוץ,

1/2 כפית מיונז

הוראות הכנה

לקחת את החציל לחתוך לקוביות קטנות לטגן אותם. ולאחר מכן לשים אותם ב צלחת עמוקה בנייר סופג. לקחת את הגמבה לחתוך ולהוסיף, וכן את המלפפון החמוץ. להוסיף את התירס והמיונז להוסיף מעט מלח.

הערות

ל4 אנשים אפשר לאכול את הסלט בארוחת צהריים. טעים מאוד.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

משפחת לוברסקי מחוץ לבית המשפט הצבאי צילום: תנועת "אם תרצו"

מאסר עולם למחבל שרצח את הלוחם רונן לוברסקי

קרא עוד