סלט חסה ואפרסמון

אחת מל"ו 20/12/09 00:00 ג בטבת התשע

סלט חסה ואפרסמון, צילום: shutterstock
סלט חסה ואפרסמון, צילום: shutterstock

מצרכים

ראש חסה, אפרסמון בינוני, תפוח עץ קטן, פלחי אשכולית אדומה.

לרוטב: 2 – 3 כפות שמן, 2 כפות מיץ לימון, כף חומץ, כפית גדושה סוכר, מלח, פלפל גרוס טרי

הוראות הכנה

שוטפים את החסה, מנקזים 5 דקות, שמים בשקית ניילון מחוררת ב3 – 4 חורים ומאחסנים במקרר למשך שעתיים – שלוש. קוצצים לרצועות ארוכות. וכן את האפרסמון והתפוח המקולפים. קולפים את פלחי האשכולית מקליפתם הדקה וקוצצים לחתיכות קטנות ומפזרים מעל הסלט

הערות

למרות שפחדתי להכניס פירות לסלט חסה - היה ממש טעים ומפתיע!

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר