סלט בורגול מתוק

bustan 19/09/06 00:00 כו באלול התשסו

מצרכים

כוס בורגול

רבע כוס שקדים

בצל גדול

2 גזרים

חצי פלפל צהוב

חצי פלפל אדום

4 משמשים מיובשים

הוראות הכנה

משרים כוס בורגול במים קרים לשעה

וחולטים רבע כוס שקדים במים רותחים כדי לקלף בקלות.

בזמן הזה מטגנים תוך הוספת הרכיבים האחרים לפי הסדר. מוסיפים את הבורגול ומערבבים מדי פעם, סך הכל ל 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. אפשר במקום צימוקים ומשמשים לשים חמוציות.

יוצאת כמות די גדולה, זה נשמר יפה כמה ימים במקרר.

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר