סלט אגסי אנז'ו וארוגולה

טז בשבט התשעט
,
22 בינואר, 2019
22/01/2019 9:00
סלט אגסי אנז

סלט אגסי אנז'ו וארוגולהצילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

חומרים ל-2 מנות:

2 אגסי אנז'ו אדומים.

צרור ארוגולה.

חצי בצל סגול פרוס דק.

חופן שקדים קלויים.

מיץ מחצי לימון.

3-4 כפות שמן זית.

100 גרם גבינת קשקבל או פרמזן.

מלח ופלפל.

הוראות הכנה

חותכים את האגסים לאורכם לשמיניות לפלחים, ללא הליבה. קוצצים את השקדים הקלויים בסכין בצורה גסה. מערבבים בקערה רחבה את האגסים, הארוגולה, הבצל והשקדים ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל. מעבירים לצלחות הגשה ומגרדים מעל גבינה.

המתכון באדיבות יובל בר-נר

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מטוסי חיל האוויר.  צילום: פלאש 90. עופר צידון

דיווחים זרים: ישראל תקפה בסוריה

קרא עוד