סלט אגסי אנז'ו וארוגולה

חדשות כיפה חדשות כיפה 22/01/19 09:00 טז בשבט התשעט

סלט אגסי אנז'ו וארוגולה, צילום: shutterstock
סלט אגסי אנז'ו וארוגולה, צילום: shutterstock

מצרכים

חומרים ל-2 מנות:

2 אגסי אנז'ו אדומים.

צרור ארוגולה.

חצי בצל סגול פרוס דק.

חופן שקדים קלויים.

מיץ מחצי לימון.

3-4 כפות שמן זית.

100 גרם גבינת קשקבל או פרמזן.

מלח ופלפל.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

חותכים את האגסים לאורכם לשמיניות לפלחים, ללא הליבה. קוצצים את השקדים הקלויים בסכין בצורה גסה. מערבבים בקערה רחבה את האגסים, הארוגולה, הבצל והשקדים ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל. מעבירים לצלחות הגשה ומגרדים מעל גבינה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות יובל בר-נר

כתבות נוספות