חצילים ברוטב עגבניות

ח בתשרי התשעא
,
16 בספטמבר, 2010
16/09/2010 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

חצילים

ביצה מהולה במים

שום פרוס

שמיר

רסק עגבניות

מים- בערך אותה כמות של הרסק

תבלינים: מלח, פלפל, סוכר

הוראות הכנה

פורסים את החצילים לפרוסות, טובלים כל פרוסה בביצה מהולה במים ומטגנים.

- מסדרים שכבת חצילים בסיר, על כל חציל מניחים פרוסת שום ומעל כל השכבה מפזרים שמיר. כך מסדרים את כל החצילים בשכבות.

- מערבבים בקערה רסק עגבניות ומים, מתבלים וטועמים כדי לשפר תיבול. יוצקים על החצילים כך שהרוטב יכסה את החצילים.

- מבשלים עד רתיחה+ 10 דקות נוספות.

הערות

מצטערת שאין כמויות- זה מתכון של סבתא...

המתכון באדיבות סבתא אסתר

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

"טרור לכל דבר" | ח"כ עמיר פרץ צילום: פלאש 90, הדס פרוש

עמיר פרץ על אירועי יצהר: "טרור במלוא מובן המילה"

קרא עוד