חצילים ברוטב עגבניות

המוןפרוזןיוגורט 16/09/10 00:00 ח בתשרי התשעא

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

חצילים

ביצה מהולה במים

שום פרוס

שמיר

רסק עגבניות

מים- בערך אותה כמות של הרסק

תבלינים: מלח, פלפל, סוכר

הוראות הכנה

פורסים את החצילים לפרוסות, טובלים כל פרוסה בביצה מהולה במים ומטגנים.

- מסדרים שכבת חצילים בסיר, על כל חציל מניחים פרוסת שום ומעל כל השכבה מפזרים שמיר. כך מסדרים את כל החצילים בשכבות.

- מערבבים בקערה רסק עגבניות ומים, מתבלים וטועמים כדי לשפר תיבול. יוצקים על החצילים כך שהרוטב יכסה את החצילים.

- מבשלים עד רתיחה+ 10 דקות נוספות.

הערות

מצטערת שאין כמויות- זה מתכון של סבתא...

המתכון באדיבות סבתא אסתר

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר