מאפה גבינות וריבת פירות

חדשות כיפה חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא 15/05/23 13:02 כד באייר התשפג

צילום: חלי ממן צילום יחסי ציבור
צילום: חלי ממן צילום יחסי ציבור

מצרכים

• 1/2 גביע שמנת חמוצה 9%

• 2 גביעי גבינה לבנה 5% (סה"כ 500 גרם)

• 2 ביצים גדולות

• 1/3 כוס סוכר

• 1 כוס קמח תופח

• 1/2 כפית תמצית וניל

• 15 כפיות ריבה (כ-75 גרם) ללא תוספת סוכר בטעמים שונים

הוראות הכנה

1. טורפים את הביצים ומערבבים עם שאר המצרכים (מלבד הריבה) לתערובת אחידה.

2. מרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר ויוצקים לכל שקע כף גדושה מהתערובת. מעל התערובת מניחים כפית של ריבה, ויוצקים מעליה עוד כף מהתערובת כדי לכסות אותה.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך כ-30 דקות.

הערות

כל מאפה הוא מנה = פחמימה + חלבון גבינה

כתבות נוספות