טורטיה ברוטב פסטו

חדשות כיפה הנהלת הקהילות 26/05/11 12:31 כב באייר התשעא

צילום: shutterstockS
צילום: shutterstockS

מצרכים

אריזת ´´פסטה נונה- רוטב פסטו´´

4 טורטיות

4 כדורי מוצרלה

12 עגבניות שרי חצויות

רוקט שטוף ומתובל בשמן זית

חומץ בלסמי

ומיץ לימון.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מורחים כל טורטיה ברוטב פסטו פסטה נונה בכמות נדיבה.

פורסים כל כדור מוצרלה לפרוסות דקות ומניחים על הפסטו.

אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שהגבינה מבעבעת.

מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את הרוקט ועגבניות השרי.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

המתכון באדיבות השף בועז קוינטנר, חברת ´´פסטה נונה´´

כתבות נוספות