מצרכים
2 פרוסות לחם E-FREE
ממרח לימונים כבושים
ממרח אריסה
5-4 צ׳נקים של טונה בשמן זית
חופן זיתים מגולענים בשני צבעים (למשל מזן סורי וקלמטה)
חופן צלפים
1 ביצה קשה חתוכה לרבעים
1 עלה חסה סלונבה חתוך גס
הוראות הכנה
מרחו שכבה דקה של ממרח לימונים כבושים על אחת הפרוסות ומעליה שכבה עבה יותר של ממרח אריסה.
סדרו מעל את הטונה, הזיתים, הצלפים והביצה.
פזרו את החסה וסגרו עם הפרוסה הנוספת.
המתכון באדיבות "מאפיית ברמן", בשיתוף פסקל פרץ-רובין