מצרכים
1 קג´ קמח
2 כפות שמרים יבשים
10 גרם סוכר
4 חלמונים
כף מלח
90 מיליליטר שמן
480 מיליליטר מים חמימים
הוראות הכנה
שמים את כל החומרים בקערה גדולה.
לשים עד לבצק אחיד ונעים.
מתפיחים עד להכפלת נפח.
מחלקים ל-16 כדורים.
מכל כדור צרים לחמניה באיזו צורה שבוחרים.(עגולה,קשר וכו´..)
מתפיחים שוב כמחצית השעה.
מורחים ביצה.
אפשר לפזר שומשום/קצח...
ואופים ב-180 מעלות כ-חצי שעה.
הערות
16 לחמניות
שתפו את הכתבה
24.06.2020
1. כמויות לא ברורות (אתם כותנים עם כמיות לא ברורות במיליטר?)
תתקשה תמרה לליטר לפי כמות של כוס
דווח על תגובה לא ראויה
25.06.2020
2. נכון (נכון)
נכון
דווח על תגובה לא ראויה