לחם פיצה

כה באב התשעט
,
26 באוגוסט, 2019
26/08/2019 12:04

צילום: אפיק גבאי

חלבי
חצי שעה- שעה
בינוני

מצרכים

חומרים לתבנית קוגלהוף:

חצי קילו קמח לחם

1 כף שטוחה שמרים יבשים

1 כפית סוכר

300 מ״ל (כוס ורבע) מים חמימים

2 כפיות מלח

2 כפות שמן זית

לתוספות:

1 כוס רוטב טוסקנה/פומדורו

2 כפות שמן זית

200 גרם מוצרלה מגוררת

חופן זיתים קצוצים / תירס / פטריות מוקפצות / בצל מטוגן

3 שיני שום כתושות

1 כפית גדושה אורגנו יבש

הוראות הכנה

לשים את כל חומרי הבצק עד שמתקבל בצק חלק וגמיש. 

מכסים ומתפיחים כשעתיים להכפלת הנפח.

מערבבים את רוטב הפיצה עם מוצרלה, זיתים, שום ואורגנו.

כשהבצק תפוח חותכים לחתיכות ויוצרים כדורים בכל מיני גדלים. מוסיפים לקערת הרוטב ומערבבים. מעבירים לתבנית קוגלהוף משומנת היטב ומתפיחים עוד 45 דקות להכפלת הנפח.

מחממים תנור ל-190 מעלות.

אופים 40-45 דקות עד שהבצק אפוי, החלק העליון זהוב מאד ויפה. מצננים 5 דקות לפחות לפני שמשחררים מהתבנית בעזרת סכין והופכים לצלחת הגשה.

המתכון באדיבות ברילה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: הקרן למורשת הכותל המערבי.

נשיא גואטמלה ביקר בכותל המערבי: "כל מי שאוהב את ישראל, אלוקים אוהב אותו"

קרא עוד