מצרכים
• פילה דג ים
• שמן זית
• מלח גס
• פלפל שחור גרוס
• לימון
• ארטישוק רומאי
• שעועית ירוקה
• בצל
• עגבניות שרי
• צרור שמיר
• גרגירי חומוס
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
• יוצקים שמן על פילה הדג, ממלחים ומפלפלים צורבים על הצד של העור. מכסים בכלי נירוסטה לבישול אופטימלי.
• צורבים את הארטישוק, עגבניות שרי, בצל ושעועית ירוקה.
• מערבבים בקערה את השעועית עם גרגירי חומוס, שמן זית, מלח, מיץ לימון, צרור קטן של נענע, ומעט שמיר.
• מפצלים את פרחי כרובית המהדרין מכרובית 1 ק"ג, עם ציר ירקות ו 10 שיני שום, 8 גר´ מלח, 50 גר´ חלב קוקוס, צולים רבע שעה בתנור על 200 מעלות, מסננים ומרסקים למרקם חלק.
הרכבת המנה:
משטחים את קרם הכרובית על הצלחת, מניחים את הארטישוק וחלק מהירקות שבקערה, מניחים מעל את הדג, כשצד העור כלפי מעלה, ועליו את שאר חלקי התוספת.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות השף בני אשכנזי מסעדת טורו