סלמון בתנור

חדשות כיפה ברושית 13/05/09 00:00 יט באייר התשסט

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

מצרכים לרוטב:

פרוסות בצל דקות

2-3 שיני שום קצוצות

כוסברה- חופן קצוץ

שמן זית

לימון

פפריקה

מלח

פלפל

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

שמים קצת מלח על הסולומון- משאירים חצי שעה ואז שוטפים.

מערבבים את כל המצרכים לרוטב, ושמים בזה את הדג. (למרוח על הדג גם מלמעלה קצת מהרוטב).

לפזר פפריקה מתוקה מעל.

לשים בתנור לרבע שעה בחום 150.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות