פילה סלמון בלימון ותפו"א

כד באב התשעט
,
25 באוגוסט, 2019
25/08/2019 12:14

צילום: shutterstock

פרווה
לא מוגדר
פשוט

מצרכים

מנת דג סלמון 250 גרם

50 גרם פטרוזיליה קצוצה

25 גרם שום קצוץ

15 גרם שמן זית

3 גרם מלח

1 גרם פלפל שחור

1/2 לימון

תוספת תפו''א- מצרכים:

2 תפו"א בינוניים מקולפים וחתוכים לקוביות של 2 ס"מ

סיר עם שמן

30 גרם פטרוזיליה קצוצה

1 שן שום קטושה

מיץ מ 1/2 לימון

3 גרם שמן זית

מלח ופלפל לפי טעם

הוראות הכנה

מחממים מחבת היטב.

מורחים את המחבת בשמן ומניחים את הדג עם העור על המחבת.

מתבלים היטב במלח ופלפל כ 2 דקות וצורבים את הדג מכל הכיוונים ומניחים במגש.

מערבבים בקערה את הפטרוזיליה, שום ושמן זית, מערבבים היטב ומורחים את הדג בצורה שווה.

מזלפים את הלימון על הדג.

מחממים תנור ל 200 מעלות ומכניסים את הדג לתנור למשך 5 דקות.

לתפוחי האדמה:

מבשלים בסיר עם מים את התפו"א (1/2 בישול).

מסננים את התפו''א ומקררים.

מחממים את הסיר עם השמן ומטגנים את התפו''א היטב.

ברגע שקוביות התפו"א מוכנות, מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים.

מסדרים בצלחת ומניחים לצד הדג.

המתכון באדיבות רשת קפה גרג

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נשים עם ספרי תורה. אילוסטרציה צילום: מרים אלסטר פלאש 90

ספר תורה לנשים - מהי הדרך הנכונה?

קרא עוד