סגור

סלמון ברוטב סויה וסילאן

יא באלול התשעב
,
29 באוגוסט, 2012
29/08/2012 14:03

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

• פילה סלמון

• 1/2 כוס סילאן

• 1/2 כוס רוטב סויה

• 1/3 כוס שמן זית

• כף אורגנו

• כף פפריקה מרוקאית מתוקה

• כף תבלין גריל לעוף

• מים לפי הצורך

הערה חשובה: פילה הסלמון צריך להיות מעט מופשר , אך לא מידי- כדי שהחיתוך יהיה קל.

הוראות הכנה

מסירים את העור מהסלמון וחותכים אותו לקוביות שוות.

לאחר מכן מניחים את חתיכות הסלמון בסיר רחב.

בכלי נפרד מערבבים היטב את חומרי הרוטב(כולל התבלינים), ויוצקים על הסלמון עד שיהיה מכוסה כולו ברוטב.

מוסיפים כמובן מים לפי הצורך, ומביאים לרתיחה.

לאחר מכן, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עד שהסלמון מתפורר למגע מזלג- בערך כ15 דקות.

בתיאבון!!!

הערות

8 מנות

המתכון באדיבות אישי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

חרדי בדמות חזיר צילום: הותר לשימוש ארגון חוננו

אנטישמיות בארץ: חזיר בדמות חרדי צולם באוטובוס צבורי

קרא עוד