מקלות בס וגבינת חלומי מטוגנים עם מטבל יוגורט יווני

י בסיון התשפ
,
02 ביוני, 2020
02/06/2020 10:34
מקלות בס וגבינת חלומי מטוגנים עם מטבל יוגורט יווני

מקלות בס וגבינת חלומי מטוגנים עם מטבל יוגורט יווניצילום: נועם פריסמן

חלבי
חצי שעה- שעה
בינוני

מצרכים

2 פילטים של בס ללא עור ועצמות (חתוך לרצועות - מקלות)

חבילת גבינת חלומי המחלבה מבית יצחק (חתוכה לרצועות – מקלות)

2 ביצים טרופות

חצי כוס שמן צמחי (קנולה או סויה)

רבע כוס קמח לבן

הכנת פירורי לחם ירוקים:

2 כוסות פירורי לחם

חצי צרור פטרוזיליה - עלים מופרדים מגבעול ויבשים לגמרי

פלח ופלפל לפי טעם.

מצרכים למטבל:

4 כפות יוגורמה כבשים המחלבה מבית יצחק

100 גר׳ גבינת פטה

גבעול בצל ירוק קצוץ

רבע כפית סומק

מיץ מחצי לימון

לערבב הכל יחד על לקבלת מרקם "קוטג'י" (בגלל הפטה)

הוראות הכנה

לפירורי הלחם: טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת תערובת פירורים בצבע ירקרק אחיד.

מכינים 3 קערות רחבות: אחת עם פירורי הלחם, אחת עם הקמח ואחת עם הביצים הטרופות.

מפדרים את מקלות הדג והחלומי בקמח מכל הצדדים, טובלים בביצה ומשם מעבירים לציפוי בקערת פירורי הלחם.

מחממים מחבת עם השמן על אש בינונית ומטגנים את מקלות הבס והחלומי מכל הצדדים. לאחר הזהבה מעבירים לרשת או לנייר סופג.

מסדרים בצלחת את החלומי ואת הבס המטוגן לצד המטבל ומגישים

המתכון באדיבות השף קינן בסל ל מחלבת הבוטיק "המחלבה", מבית יצחק וארגון מגדלי הדגים

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

חברת הכנסת קטי שטרית  צילום: כיפה

"כחול לבן שמים מקלות בגלגלי הקואליציה"

קרא עוד