חריימה

כג בניסן התשעח
,
08 באפריל, 2018
08/04/2018 10:55
חריימה

חריימהצילום: יח"צ ברילה

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

4 דגי ים כ 250-300 גרם כל אחד או דגים פרוסים לעובי של 3 ס"מ (או רק פילה נקי אם יש ילדים)

צנצנת (400 גרם) רוטב ארביאטה של ברילה

2שיני שום כתושות

מעט טימין טרי

מלח ופלפל שחור גרוסים

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-170 מעלות.

מניחים את הדגים בתבנית חסינת אש.

יוצקים מעל רוטב ארביאטה של ברילה. מוסיפים את שיני השום הכתושות ומלח ופלפל לפי הטעם. אפשר להוסיף פלפל חריף טרי לכל מי שהמתכון לא מספיק חריף.

אופים כחצי שעה בתנור מחומם מראש לחום בינוני.

מוציאים מהתנור, מפזרים מעט עלי טימין טריים מעל, ומגישים. ניתן להגיש לצד קוביות תפוחי אדמה בתנור או סלט עלים ירוקים.

הערות

מתכון כשר לפסח

המתכון באדיבות ענבל קליין

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
28.02.2019

1. סוג דג בבירור לכתוב (שרה קרמר)

מה סוג הדג את שם הדג

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ענת נחמיה לביא בכנס צילום: יח"צ

ח"כ יוגב מציג: האתגרים החברתיים של הציונות הדתית

קרא עוד