דג עשבי תיבול ושקדים

simha218 23/11/11 21:33 כו בחשון התשעב

דג עשבי תיבול ושקדים, צילום: שאטרסטוק
דג עשבי תיבול ושקדים, צילום: שאטרסטוק

מצרכים

רכים

4 פילה דג בס(אפשר גם דג אחר)

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק

1/2 כוס כוסברה קצוצה דק

3 כפות נענע קצוצה דק

1 כף פירורי לחם

1חבילה (100 גרם) שקדים גרוס

קליפת מגוררת מ-1 לימון

1/2 כוס שמן זית

1 כפית פלפל גס

1/5 כפית מלח גס

הוראות הכנה

אופן ההכנה

מחממים את התנור לחום 200 מעלות מברישים את התבנית בקצת שמן זית.

מנגבים את הדגים במגבת נייר ומניחים בתבנית עם העור כלפי מטה.

שמים בקערה את יתר החמרים מערבבים ומפזרים את התערובת

מעל פילה הדג ומהדקים.כך שהדג יכוסה לגמרי.אופים 10-15 דקות.

הערות

2 אנשים מתכון פשוט קל הכנה וטעים ועשיר מאוד

המתכון באדיבות שמחה יצחק מבשלת

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר