דג לברק בלימון ושקדים

קייטרינג ביג מאמא 12/04/22 21:58 יא בניסן התשפב

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

3 פילטים של לברק, נקיים מאידרות

מצרכים לרוטב :

7-8 שיני שום חתוכים דק

1 פלפל אדום חתוך לקוביות

חצי מיץ לימון

כוס יין לבן

כפית מלח

כפית פלפל גרוס

חצי כפית פלפל צ'ילי גרוס

חצי כפית כורכום

להגשה:

שקדים מולבנים גפרורים 120 גרם

כוסברה- חצי צרור חתוך

הוראות הכנה

לחתוך את השום ולטגן קלות

להוסיף גם את קוביות הפלפל לטיגון קל

לצמצם את הרוטב עם היין הלבן

לשפוך את מיץ הלימון

ממליחים ומפלפלים ומערבבים היטב

מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט, מניחים את הדג, ואופים בתנור שחומם מראש 160 מעלות למשך 10-15 דקות.

לאחר החימום, לקלות מעט את השקדים ולפזר אותם ביחד עם הכוסברה הטריה ולהגיש

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר