סגור

דגים חריפים (חריימה)

יד בסיון התשעח
,
28 במאי, 2018
28/05/2018 14:56

צילום: יח"צ גרג

פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

מתכון ל-4 אנשים

1/4 כוס שמן זית

5 שיני שום, פרוסות

פלפל ירוק, חתוך לקוביות של 2 ס"מ

פלפל אדום, חתוך לקוביות של 2 ס"מ

2 כפיות גדושות רסק עגבניות

4 עגבניות חתוכות קצוץ דק

1/4 כוס מים

2 כפיות כמון טחון

2 כפיות סוכר

2 כפיות מלח

1 כפית פלפל שאטה גרוס

1/2 קופסת שימורים גרגרי חומוס מבושל

כף גדושה כוסברה טרייה קצוצה

8 יחידות פילה אמנון בטמפרטורת מקרר

הוראות הכנה

לשים במחבת שטוח ורחב את הרכיבים הבאים: שמן זית, שום ופלפלים חתוכים

אחרי טיגון קל להוסיף את רסק העגבניות ולטגן כשתי דקות נוספות

להוסיף למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוסים והכוסברה

לבשל כ-20 דקות עד להסמכה ולהוסיף את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה. לכסות את הדגים ברוטב ולבשל כחמש דקות נוספות

לפני ההגשה לקשט במעט עלי כוסברה טריים

המתכון באדיבות רשת קפה גרג

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

עיתונים צילום: Maxim Dinshtein/Flash90

שערי העיתונים בבוקר שאחרי הבחירות

קרא עוד