מצרכים
, חבילת בשר גולש {אני קונה של עטרה}
5-6 תפ"וא בינוניים פרוסים לעיגולים או כל צורה שאתם ק רוצים, אבל חשוב שהם יהיו מעט עבים. 5-6 שיני שום, 4-5 כפות שמן. פפריקה מתוקה, כמון, מלח, אורגנו יבש.
הוראות הכנה
מטגנים את השום עם התבלינים, מוסיפים את הבשר, וסוגרים אותו במהירות כדי שהשום לא יישרף. מכסים במים, ונותנים לבשר להתבשל באש בינונית כשעה וחצי לאחר שעה וחצי מוסיפים את תפ"וא. לא מוסיפים מים או תבלינים. נותנים לתבשיל עוד כשעה על אש הכי קטנה להתבשל. זהו.
קל להכנה, טעים מאוד, משביע.
ומומלץ להגיש לצד סלט ירקות.
הניגוד של התבשיל הלוהט עם סלט קר..
כשיש לי אורחים או סתם כשמתחשק, אני מכינה גם קוסקוס, מתאים יחד.
הערות
המתכון באדיבות מקורי