תבשיל חזה עוף עם פלפל ופטריות מוקפץ

ל בכסלו התשעו
,
12 בדצמבר, 2015
12/12/2015 23:04

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

1/2 קילו חזה עוף חתוך לרצועות

3 בצלים גדולים

5 פלפלים חתוכים לרצועות .

סלסלת פטריות שמפניון טריות או קופסת שימורים פטריות.

2 כפות קטשופ

3 כפות סויה

3 כפות יין אדום

1 קופסת רסק עגבניות – 100 גרם

1 כף מרק עוף

5 שיניי שום קצוץ

2 כפות שמן זית .

הוראות הכנה

אופן ההכנה

לטגן את הבצל הקצוץ ב- 2 כפות שמן , כשמזהיב להוסיף את רצועות חזה העוף ולהמשיך לטגן עד שיזהיבו.

להוציא מהמחבת ולהכניס את רצועות הפלפלים והשום.

לאדות מעט ולהוסיף הפטריות ולבשל יחד כ- 10 דקות.

להוסיף לפלפלים ולפטריות את רצועות העוף ולערבב.

להוסיף את הקטשופ, הסויה , היין, אבקת מרק, ורסק עגבניות ולערבב.

להמשיך לבשל עוד כ- 20 דקות .

הערות

** ארוחת צהרים טעימה ומשביעה ומהירת הכנה .
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אביב גפן צילום: תומר נויברג/פלאש 90

נציב התלונות על אביב גפן: "לא היה מקום לתקוף אישית, אך במסגרת חופש הביטוי"

קרא עוד