סגור

שווארמה ביתית

כט באב התשסו
,
23 באוגוסט, 2006
23/08/2006 0:00
שווארמה

שווארמהצילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

שווארמה

בצל קצוץ

תבלין שווארמה של פרג

הוראות הכנה

לחמם מחבת גדולה משומנת קלות מאוד.

קצת בצל קצוץ

תבלין שווארמה של פרג

להתחיל לטגן / להקפיץ את חתיכות השווארמה, הבצל, (אפשר להוסיף בהמשך גם רצועות פלפל), לבזוק תבלין על הכל.

זה טיגון / הקפצה בסה"כ די קצרים, אבל צריך להיות בשטח ולערבב.

להגיש עם פיתות, סלט ירקות וטחינה (אפשר כמובן גם צ´יפס)

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אברי גלעד צילום: פלאש 90. אורן נחשון

אברי גלעד: "רוצה יותר ערבים על המסך, לא את הח"כים מהרשימה המשותפת, הם אויבים שלי"

קרא עוד