סטייק אנטריקוט

כב באלול התשע
,
01 בספטמבר, 2010
01/09/2010 0:00

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

סטייק

חרדל

פפריקה

אבקת שום+ אבקת בצל

4-5 בצלים מטוגנים

1 כוס יין אדום מתוק

1 כוס מים

הוראות הכנה

לתבל כל חתיכת בשר משני הצדדים בחרדל, בפפריקה ובאבקות שום ובצל,

להניח בתבנית

לפזר את הבצל המטוגן מעל ומתחת הבשר.

להוסיף את היין והמים

לכסות באלומיניום

לאפות ל 3 שעות (180 מעלות)

הערות

המתכון באדיבות מתכון משפחתי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ח"כ דוד ביטן. יואשם בשוחד צילום: פלאש 90. מרים אלסטר

בכפוף לשימוע: ביטן יועמד לדין בגין עברות שוחד

קרא עוד