אצבעות שניצל פולנטה עם רוטב עגבניות

ט בשבט התשעט
,
15 בינואר, 2019
15/01/2019 10:26
אצבעות שניצל פולנטה עם רוטב עגבניות

אצבעות שניצל פולנטה עם רוטב עגבניותצילום: שני הלוי

בשרי
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

מרכיבים לתבנית מלבנית בינונית:

1 כוס קמח פולנטה

2 כוסות חלב

2 כוסות מים

1 כפית מלח

100 גרם פרמזן מגורדת

2 ביצים

לציפוי:

קמח מקצועי מאסטר שף

פירורי פנקו מאסטר שף

שמן לטיגון

לרוטב עגבניות ללא בישול:

1 קופסת עגבניות חתוכות דק מאסטר שף

1 רסק עגבניות מאסטר שף

1 שן שום כתושה

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1/2 כפית אורגנו או עלי בזיליום קצוצים דק

הוראות הכנה

בסיר רחב מרתיחים את החלב, המים והמלח. מוסיפים את קמח הפולנטה, מערבבים, מנמיכים את האש ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהנוזלים נספגים, והפולנטה מתרככת.

מוסיפים את הגבינה ומערבבים.

מעבירים לתבנית בינונית מרופדת נייר אפייה, משטחים, מהדקים ומעבירים למקרר ל-30 דקות לפחות.

מוציאים את הפולנטה מהתבנית וחותכים לאצבעות – פסים בגודל רצוי.

מחממים שמן מחבת רחבה, טובלים כל אצבע פולנטה בקמח, בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי לחם, ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת עם נייר סופג.

מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את כל המרכיבים לכדי רוטב אחיד. טועמים ומתקנים את התיבול.

מגישים את אצבעות הפולנטה מעל הרוטב.

המתכון באדיבות מאסטר שף

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
19.03.2019

1. כנראה לא קראתם את המתכון לפני שהעליתם אותו.. (היי)

יש בו חלב ובשר.. לתשומת לבכם..

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

זהירות מהאפליקציה צילום: pixabay

44 מיליון חשבונות מיקרוסופט בסכנת דליפה לרשת

קרא עוד