סגור

אגס ממולא

טז בשבט התשעט
,
22 בינואר, 2019
22/01/2019 9:08
אגס ממולא

אגס ממולאצילום: shutterstock

בשרי
חצי שעה- שעה
בינוני

מצרכים

ל-5 מנות:

5 אגסים בשלים.

3 כפות שמן זית.

בצל קצוץ.

500 גרם בקר/טלה טחון.

חצי כפית בהרט

. רבע כפית קינמון.

60 גרם צנוברים.

טחינה לפי הטעם.

מלח ופלפל.

הוראות הכנה

מטגנים בשמן הזית את הבצל והצנוברים עד הזהבה. מוסיפים את הבשר הטחון תוך ערבוב עד שהוא מבושל. מתבלים תוך כדי כך, טועמים ומתקנים תיבול.

מצננים את התערובת.

חוצים אגסים לאורכם, ויוצרים בהם גומה למילוי. ממלאים במלית הבשר, יוצקים מעל טחינה ואופים בתנור בחום 180 מעלות כ-20 דקות.

המתכון באדיבות יובל בר-נר

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ועדת הבחירות צילום: Noam Revkin Fenton/Flash90

תוצאות הבחירות לכנסת ה-22: כמעט סופי

קרא עוד