אגס ממולא

חדשות כיפה 22/01/19 09:08 טז בשבט התשעט

אגס ממולא, צילום: shutterstock
אגס ממולא, צילום: shutterstock

מצרכים

ל-5 מנות:

5 אגסים בשלים.

3 כפות שמן זית.

בצל קצוץ.

500 גרם בקר/טלה טחון.

חצי כפית בהרט

. רבע כפית קינמון.

60 גרם צנוברים.

טחינה לפי הטעם.

מלח ופלפל.

הוראות הכנה

מטגנים בשמן הזית את הבצל והצנוברים עד הזהבה. מוסיפים את הבשר הטחון תוך ערבוב עד שהוא מבושל. מתבלים תוך כדי כך, טועמים ומתקנים תיבול.

מצננים את התערובת.

חוצים אגסים לאורכם, ויוצרים בהם גומה למילוי. ממלאים במלית הבשר, יוצקים מעל טחינה ואופים בתנור בחום 180 מעלות כ-20 דקות.

המתכון באדיבות יובל בר-נר

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר