מצרכים
200 גר' שקדים
200 גר' אגוזי פקאן
200 גר' קשיו
150 גר' חמוציות
200 גר' אגוזי לוז
200 גר' גרעיני דלעת
100 גר' שומשום
100 גר' תמרים
100 גר' תאנים
(הכל טבעי לא קלוי)
הוראות הכנה
להכניס את כל סוגי הפיצוחים והפירות היבשים לקערה, להקציף 3 חלבונים של ביצה, להוסיף לתוך הקערה לערבב הכל לאיחוד החומרים, יוצקים בעזרת כף לתבנית ומשטחים עם כף. אופים בתנור בחום 150 מעלות עד לקבלת צבע שחום
המתכון באדיבות שף מוטי אזולאי ממלון רימונים גלי כנרת