קינוח לשבת לקראת שבת חמה במיוחד: קוקילידה שוקולד צ'יפס

הטמפרטורות עולות ולפני עוד שבת חמה במיוחד עטרה ז'ורנו מציגה את הקינוח המושלם, שיקרר את החך וימתיק את הלב | גם הילדים ישמחו להשתתף בהכנות, ושימו לב לא לחסל את כל העוגיות | בתאבון

חדשות כיפה חדשות כיפה 28/07/22 09:15 כט בתמוז התשפב

לקראת שבת חמה במיוחד: קוקילידה שוקולד צ'יפס
צילום: עטרה ז'ורנו

מתכון לקוקילידה שוקןלד צ'יפס

מצרכים לעוגיות:

100 גרם מרגרינה.
1 אבקת אפיה.
1 סוכר וניל.
1/2 כוס סוכר.
2.5 כוסות קמח.
1/2 כוס שמן.
1 ביצה.
150 גרם שוקולד צ’יפס.

אופן ההכנה:

1.בקערת המיקסר מניחים את כל המרכיבים חוץ מהשוקולד צ'יפס.
2. בעזרת וו גיטרה יש לערבב את הבצק כ-3 דקות עד לקבלת בצק נעים.
3. יש להוסיף את השוקולד הצ’יפס ולערבב לעוד כ-30 שניות.
4. בעזרת כף גלידה יש לקחת מעט מהבצק וליצור כדורים בגודל הרצוי.
 (אפשרי גם בידיים) 
5. לפזר לקישוט מעל העוגייה שוקולד צ'יפס בכל טעם שאוהבים.
6. לאפות על חום של 180 מעלות למשך 20-25 דקות.

מצרכים לגלידה:

250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה.
500 גרם גבינה לבנה 9%
3 כפות גדושות פודינג וניל.

לאופן ההכנה:

1. להקציף את השמנת יחד עם הפודינג לבלילה חלקה ונעימה.
2. להוסיף את הגבינה לקרם ולערבב בתנועות קיפול.
3. להעביר את הקרם לתבנית בגודל בנוני ולהקפיא כשעתיים.
4. לקרוץ עיגולים מהגלידה בגודל של העוגייה.
5.לחבר עיגול של גלידה ל-2 עוגיות שוקולד צ'יפס משני הצדדים.
6. לשמור את הקוקולידה בקופסא אטומה במקפיא.