שם ושינויי שמןת

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 19/04/23 12:51 כח בניסן התשפג

שאלה

היי אני בת 18 ואני 3 שנים בדיכאון קשה

השם שלי הוא רינת והבנתי שלא מומלץ לקרוא כך תחילה מפני שהאות ת׳ בסוף השם מרמזת על תקיעות לפעמים ,

מעבר לכך אני בטמת מרגישה תקיעות,

אני רוצה לדעת אם אפשרי לשנות לרוני?או להוסיף?כי יש בערך אותן אותיות ומשמעות מאוד דומה,

תשובה

לא מכיר שום בעיה בשם רינת, ולא מתרגש מבל מיני בעלי מופתים שממציאים תקיעויות כאלה ואחירות מן הגורן ומן היקב

אם את רוצה לשנו תאת השם בכל זאת אין בעיה רק כדאי לבקש רשות מההורים כדי שלא יפגעו הם נתנו לך שם שהם בחרו , זה לא פשוט.

רוני זה גם שם של בן ולכן אני לא ממליץ זה יוצר אח"כ בלבלולים. תאריך לך שתכירי בחור בשם רוני ותרצו להתחתן....

חיתני פעם זוג שלשניהם קראו ליאור והם אמרו לי שאין מצב שיתנו לילדים שלהם שם שיכול להיות גם לבן וגם לבת. הספיק להם....