חלום על באבא סאלי

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 04/08/13 23:25 כח באב התשעג

שאלה

לילה טוב,

ביום שיש בלילה חלמתי שאני מתבוננת בתמונה ורואה את הרב הבאהא סאלי, יש משהי מאחורה שלא נראת שאני אומרת לה הרב הזה מת והיא עונה לי הוא לא מת הוא חי! רציתי לדעת מה זה אומר???

חשוב לציין כי אני לא בחורה דתית אבל מאמינה בעל רמ״ח אבריי בשם!

תשובה

בסד
שלום רב .
"צדקים במיתתם נקראים חיים."הם חיים ממש הם איתנו ובקירבנו הם מתפללים עלנו ושומרים שלא ניפול חלילה לבורות עמוקים מדאי...
לכן בחלום לפעמיםאנו מקבלים מסר ותיזכורת על כך .חלום שמעורר אותנו למחשבה ולמעשים טובים בזכות התערבתו של הצדיק לפעמים מחזירה אותנו לעצמנו לקיום המצוות ולתורה ולמסורת האבות או במילים אחרות זכות האבות והצדקים עומדים לנו לעתיד...
בברכה