חמין של עמיצור

חדשות כיפה רינה19 18/10/06 00:00 כו בתשרי התשסז

מצרכים

שעועית אדומה

שעועית לבנה

חומוס

בצל

תבלינים:

פפריקה מתוקה - הרבה

פפריקה חריפה

פלפל

פלפל לבן - קצת

מלח

מעט כמון

חוויג´

טיפה כורכום (זה דווקא מסימה, השכנה היקרה שלי לשעבר)

קצת סוכר

תפו"א

ראש שום

שזיפים מיובשים

ביצים

הוראות הכנה

לבשל קטניות בסיר נפרד בערך 15 דק´, לשטוף ולסנן

לטגן בצל בשמן

להוסיף תבלינים,בעקרון אני עם יד קלה על התבלינים, מה שמרגיש לי מתאים...

לערבב

להוסיף תפו"א מקולפים, חתוכים, לפי כמות: תפוח לנפש

להוסיף הקטניות

להוסיף ראש שום

להוסיף שזיפים מיובשים! - עושה צבע טוב!

להוסיף מים כדי כיסוי.

להרתיח ולהקטין אש.

חמי מוסיף גם... קפה!

אני מוסיפה ביצים לחמינדוס.

אפשר בסוף הבישול (לפני שבת כמובן) להוסיף עדשים.

אפשר: שקית אורז עם תבלינים

אפשר: שקית חיטה עם סוכר, קינמון, פפ´ חריפה, שמן,

מים...

וכמובן אפשר...

קישקע! (זה נחת לאבא שלי. ז"ל)

הערות

כתבות נוספות