חמין עם רסק עגבניות

חדשות כיפה רוצה הריון 09/12/07 00:00 כט בכסלו התשסח

מצרכים

כמו לכל חמין:

עוף או בשר

קטניות: שעועית או חומוס

תפו"א

גזרים

2 כפות רסק עגבניות

כף פפריקה מתוקה

כף סוכר

בצל

גריסים

5 ו3/4 כוסות מים

מלח

אפשר א.מרק אני עשיתי בלי

שמן

בצל

ביצים

הוראות הכנה

לשים שמן בסיר ולחכות קצת לא עד שירתח.

לשים את הסוכר ולחכות שהוא יהפוך לכרמל זה לוקח ממש קצת וצריך לשים לב שלא יישרף.

כשהוא צהוב להוסיף לו את רסק העגבניות, הפפריקה, הקיטניות (לא לשכוח להשרות לפני) ואני הוספתי גם אז את הגריסים.

להוסיף 3/4 כוס מים ולהרתיח.

כשהמים רותחים להוסיף את שאר החומרים ועוד מים.

להרתיח, להוריד את הקצף שמצטבר תמיד מהעוף, להעביר לאש קטנה ולבשל 20-30 דקות.

לפני שבת להרתיח ולשים על הפלטה עד לאכילה. יוצא מאד חום וטעיםםםםם.

הערות

3-4

המתכון באדיבות מתכון של חברה של אחותי

כתבות נוספות