22 לחמניות מקמח מצה רכות

חדשות כיפה מאגר המתכונים 06/04/14 15:58 ו בניסן התשעד

מצרכים

• משקל דיגיטלי

• כוס מים / 0 קלוריות

• 120 מ"ל שמן זית / כ- 1000 קלוריות

• 210 גרם קמח מצה / כ- 800 קלוריות

• 13 גרם סוכר / כ- 50 קלוריות

• 1/2 כף מלח / 0 קלוריות

• 4 ביצים גדולות / כ- 350 קלוריות

הוראות הכנה

1. לחמם תנור לחום של 175 מעלות.

2. להרתיח את המים עם השמן.

3. לערבב בנפרד את קמח המצה עם הסוכר והמלח.

4. להוסיף את תערובת הקמח למים עם השמן, לערבב ולכבות את האש.

5. להניח להתקרר כ- 15 דקות.

6. להוסיף את הביצים – אחת בכל פעם ולערבב היטב.

7. לרפד תבנית גדולה בנייר פרגמנט ויצור בעזרת שתי כפות ערימות תערובת במשקל של 40 גרם כל אחת.

8. לאפות 60 דקות.

הדרך הנוחה ביותר לביצוע היא להניח כף על המשקל ולאפס אותו, ואז למדוד בכל פעם כמות של 40 גרם על הכף.

הערות

22 לחמניות 22 לחמניות מקמח מצה רכות במיוחד שיפנקו אתכם במשך כל החג ב... 100 קלוריות:
מתוך: מועדון 100 קלוריות באריזה

המתכון באדיבות מועדון 100 קלוריות

כתבות נוספות