מצרכים
לעוגיות-
100 גר´ חמאה
100 גר מרגרינה
(אפשר 200 גר´ מאחד מהם)
כוס סוכר
3 ביצים
1 שקית סוכר וניל
שקית אבקת אפיה
500 גר´ קורנפלור
כוס קמח.
אני הוספתי גם אבקת סוכר ותמצית וניל.
למילוי-
ריבת חלב
קוקוס
הוראות הכנה
ממיסים את החמאה והמרגרינה ובהדרגה מוסיפים את כל החומרים תוך כדי שהמיקסר מערבל אותם.
מפזרים קמח על משטח (הבצק יוצא דביק) ומרדדים לבצק בעובי 1/2 סמ´ עד סנטימטר.
קורצים עיגולים בינונים בעזרת כוס קטנה/ מכסה של בקבוק גדול וכו´...
שמים ברווחים בתנור ואופים בערך 8-10 דקות. העוגיות נשארות לבנות אבל יציבות.
מצננים (רצוי על רשת).
מורחים על עוגייה ריבת חלב מצמידים אליה עוד עוגיה (עוגיות סנדביץ´) מורחים גם מסביב מעט ריבת חלב ומגלגלים בקוקוס.
מאחסנים בקופסה סגורה.