זוגיות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 09/02/16 23:28 ל בשבט התשעו

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני יוצאת עם בחור כחודשיים, הוא בעל מידות טובות, יראת שמים ובאמת בחור טוב.

אך זה לא הגבר שתמיד חלמתי עליו ואמרתי: את זה אני רוצה, יש לי מן תחושה שמפריע לי הגובה- נמוך ושהוא רזה. אני לא יודעת אם זה נכון לפסול בגלל זה או לא.

בכל מקרה- הוא בטוח לגבי ואני בספקות.

אני מרגישה משיכה מסוימת אך היא לא ב-100 אחוז ולא מרגישה השתוקקות של ממש או געגועים לראותו. (יש במידה מסוימת)

אשמח לדעת מה עלי לעשות ואשמח לשמוע עצה.

תודה רבה.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

צריך לסדר את סולם הערכים לבחירת בחור,

יש לך חלום איך נראה גבר ואת מנסה למצא אותו,

אבל זה לא הולך כך, לא להנדס לעצמך את המראה

החיצוני של הבעל ואחר כך לנסות למצא אותו,

אלא לבא חופשיה מדמיונות וצפיות חצוניות,

וכשמוצאים בחור טוב עם מידות טובות אז גם המראה שלו הופך להיות סימפטי ומשובב לב,

בקיצור, לא לתת משקל למראה החיצוני, הרי לא מדובר כאן בדחיה רצינית אלא ענין של טעם ביחס למה שחלמת,

אל תתני לחלומות שלך למנוע אותך מלהגיע לבחור.

בברכה,

דני ארגמן