חתונה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 26/11/14 22:48 ד בכסלו התשעה

שאלה

שלום רב

התארסתי לפני חודשיים והתאריך המיועד ביוני הקרוב

אנחנו לא זוג דתי אך שנינו באים מבית מסורתי

הכרנו בארהב לפני שנה ועם הזמן התחלנו לצאת ודי מהר בערך חודשיים החלטנו שזה זה והתארסנו. הארוס שלי נולד שם להורים ישראלים יהןדים דתיים, לאחר מספר חודשיים שהיינו בקשר הוא החליט שהןא עושה עלייה ושנחייה בארץ ... הכל היה מעולה כשהיינו שם וזה היה נראה הכי נכון לחתונה

משחזרנו לארץ התחילו בי מחשבןת של היסוס וחרטה מעט שאולי אני לא עושה את הדבר הנכון שאולי אמצא מישהו יותר טוב שאולי נמצא במקום מבוסס יותר

אני אוהבת אותו הוא בחור מדהים דואג אכפתי טוב לב והוא ממש ממש אןהב אותי

אבל החששות שלי לגבי מה יהיה... האם הוא ימצא את עצמו פה? האם הוא ימצא עבודה טובה שתפרנס משפחה? האם אצליח להיות גאה בו כמו שהייתי שהיינו בארהב? חדדות אלה מציפות אותי ואני לא יודעת מה לעשות

לעתים עוברות בי מחשבות של אם אני לא גאה בו מספיק אולי זאת טעות להתחתן ... איך אפשר לדעת מי באמת מתאים לחיות איתו ולהקים משפחה?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

צריך לעבוד על זה,

אשמח לעזור בפלפון 0527710491

בברכה,

דני ארגמן