טהרה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 23/07/14 07:54 כה בתמוז התשעד

שאלה

שלום,

בנסיבות חד פעמיות, אין בסביבתי דמות שאוכל להיוועץ בה לעניין מראות. ומכאן שאלתי-כאשר מדובר במראה שבעבר נפסק לגביו ש״אין שום בעיה״, אך ההבדל נעוץ ביום הבדיקה בלבד, קרי;הדבר בזמנו נפסק לעניין עד של יום א׳ לשבעת הנקיים, וכעת, מדובר במראה זהה, אך ליום ג׳ לשבעת הנקיים- יש נפקות לדבר?

אודה אם יש בידך הפניה עבורי למקורות המתאימים(מעבר לספרו של הרב קנוהל- איש אישה)

תשובה

בס"ד
שלום רב,

אני ממליץ לדבר עם מומחית בקו פתוח בכל יום לפניות בנושאים כאלה:
הקו ההלכתי הפתוח של נשמת ע"ש גולדה קושיצקי
בארץ: 02-640-4343
חיוג מחו"ל: 972-2-640-4343
חיוג חינם מצפון אמריקה: 1-877-963-8938

החיוג חינם הינו שירות לציבור שנתרם ע"י חברת IDT,
ספקית תקשורת בינלאומית, אינטרנט ושירותי וידיאו.

שעות פעילות הקו הפתוח:
ימים א´-ה´: 18:00-24:00
יום ו´: 8:00-12:00
במוצאי שבת החל מחצי שעה לאחר צאת השבת ועד חצות.