המבורגר פטריות

יח בתמוז התשעו
,
24 ביולי, 2016
24/07/2016 23:56
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

מצרכים (לכ-30 המבורגרים קטנים בקוטר של בערך 4-5 ס"מ או 4 גדולים)

חצי ק"ג פטריות שמפיניון

חצי ק"ג פטריות פורטבלו

כוס קוביות קטנות של גזר

שני בצלצלי שאלוט קצוצים דק

שתי שיני שום קצוצות דק

שלשת רבעי כוס פטרוזיליה קצוצה

חצי כפית סחוג אפשר לוותר

שתי ביצים

שלשת רבעי כוס פרורי לחם טריים

כוס פרורי לחם יבשים

שלוש כפות מיונז

חצי כוס שמן זית

פלפל שחור ומלח

הוראות הכנה

מסדרים את הפטריות עם הראש כלפי מטה על תבנית אפיה מרודפת בנייר אפיה ומוזגים על הפטריות את שמן הזית. בוזקים פלפל שחור ומלח ואופים חצי שעה בתנור שחומם מראש למאה ושמונים מעלות.

לאחר האפיה מניחים את הפטריות במסננת עם הראש כלפי מעלה (על מנת להגיר את שאריות הנוזלים).

מטגנים במעט שמן זית את הגזר, הבצל והשום עד לריכוך הבצל.

במעבד המזון, טוחנים את הפטריות במספר פולסים לעיסה חלקה, כך שעדין ירגישו את הפטריות.

בקערה לערבב היטב את כל שאר החומרים עם הפטריות ולהכניס לפחות לשעתיים קירור.

לחמם מחבת עם מעט שמן זית וכאשר השמן חם, ליצור קציצות ולטגן כדקה וחצי עד שתי דקות מכל צד (במידה והתערובת רכה מדי, אפשר להוסיף מעט פרורי לחם, אבל לא יותר מדי).

הערות

30 יח´ קטנות או 4 גדולות
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר