ג'ונגל בול

טז בשבט התשעח
,
01 בפברואר, 2018
01/02/2018 11:16
ג

ג'ונגל בולצילום: דן פרץ

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

3 פירות פיטאייה טריים (פרי הדרקון)

2 כפות סוכר קנים

150 מ"ל מים

כף זרעי צ'יה

כף גוג'י ברי

כף שבבי קוקוס (אפשר קלוי)

2 כפות גרנולה כוסמת

פירות טריים חותוכים

הוראות הכנה

לרוקן את הפיטאייה עם כף לתוך הכד של הבלנדר. להוסיף את המים והסוכר. לטחון כ-דקה.

לשים בקערה ולהכניס למקפיא. לאחר שעה לערבב ולאחר מכן לערבב כל חצי שעה (3 פעמים).

לאחר שהמקפא מוכן, להעביר לקערת הגשה ולקשט עם יתר הרכיבים.

המתכון באדיבות אלעד אמסלם - שף ראשי ברשת קפה גרג

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מח"ט עציון החדש, אל"מ דוד שפירא צילום: דובר צה"ל

חיסל מחבל במרכז הרב, העיד במשפט אזריה ומונה למח"ט עציון

קרא עוד